top of page
Zoeken

Zomer Termijn 2022 Programma

Hallo!


We zijn net begonnen aan onze zomerperiode, opgewonden met de natuur om ons heen die weer "explodeert"! De boomgaarden worden vol en groen, bloemen in bloei, vlinders komen terug :)


Ook onze themaweekenden zijn er weer, om de twee weken, met een nieuwe lezing op de zaterdagochtend, 11.00 uur.


De lezing is gratis, en als je wilt blijven lunchen zijn de kosten 5,- euro. Wie een weekend ervan wil maken is hartelijk welkom: er is zoals altijd een bijdrage op vrijdagavond, een film op zaterdagavond, en een samenkomst op zondag. Kosten voor het weekend zijn 40,- euro.


Hier is de lijst van alle komende colleges van dit semester. We voegen ook een afbeelding bij die u in uw telefoon kunt bewaren met de datums en onze update - als u deze elke 3 maanden per e-mail wilt ontvangen, kunt u zich abonneren op onze startpagina.


Oh, en ze staan ook allemaal op de programmapagina: www.labri.nl/program

Ik hoop dat je er een paar vindt die je interesseren! Om te komen - of alleen voor de lezing, of het hele weekend - meld je dan aan via labri@labri.nl.21 Mei

Techniek en spiritualiteit

Henk Reitsema

Hoe hangt het digitale en het niet tastbare samen?


26-29 Mei

Werkweekend

In dit lang hemelvaartweekend gaan we aan de slag in het bos, de tuin en de huizen. Vrijdag en zaterdag zijn werkdagen, met een bijbelstudie vrijdagavond en een film op zaterdagavond. Op zondag een samenkomst. Het weekend is gratis, maar we gaan wel hard werken! Kom bereid om de handen uit de mouwen te doen!


04 Juni

Who do people say we are: the representation of Christians in Pop Culture

Arthur Metz

Have you ever heard about Ned Flanders from The Simpsons? What about The Bishop from Les Misérables? In this lecture, we are going to analyze these and many other - so-called - "Christian Characters" in Pop Culture. From mocking to admiration, from hypocrites to heroes, we are going to see what is behind these characters, what society thinks about Christians, and why knowing these things is important for us to impact people with the Gospel. This lecture will be given in English, but a Dutch translation will be available.


18 Juni

Het unieke van Europa

Wim Rietkerk

In de wereldwijde botsing tussen autocratie en democratie, moeten we kiezen tussen die twee? Of is er een derde weg? Met aandacht voor de achtergrond van de oorlog in Oekraïne.


02 Juli

Leve de stress

Robb Ludwick

We weten al heel goed hoe ongezond stress is voor ons lichaam, geest en ziel. Maar is onze zorg doorgeslagen tot het idee dat we idealiter helemaal geen stress hebben? Waar kan stress goed voor zijn? De bijbelse visie is misschien meer holistisch dan we denken!


16 Juli

Over klimaatproblemen: crisis en hoop

Jaël van der Woude

Wat zijn de onderliggende denkbeelden en patronen waardoor het ons niet lukt om goed met het klimpaatprobleem om te gaan? En wat is het christelijke antwoord daarop?Update 5 zomer 2022
.pdf
Download PDF • 183KBComments


bottom of page