top of page
IMG-20190327-WA0039_edited.jpg

CONTACT

RESERVERINGEN

Het residentiële studie centrum in Eck en Wiel is open voor gasten, die van een paar uur tot een paar weken hier kunnen verblijven om deel te nemen aan onze gemeenschap.

De kosten zijn 25 Euro per persoon per nacht. Deze kosten zijn ‘all-inclusive’, dus het verblijf, maar ook maaltijden, beddengoed, de was en deelname aan het programma.

Voor onze planning vragen we je om je reservering te maken via email of telefoon, of door het formulier te gebruiken op deze pagina.

Gebruik het tekstblok hieronder om meer door te geven over je komst, de tijd waarop je denkt te arriveren. Als je dieet wensen hebt, geven wij er voorkeur aan dat je bij aankomst met de koks overlegt.

We heten je van harte welkom.

Bedankt voor het indienen!

HOE KOM IK HIER

Met de trein:

  • Neem de trein naar Station Tiel

  • Neem dan bus #44 naar Wageningen (vertrekt elk uur)

  • Stap uit bij halte “Muziektent”

  • Volg de richting van de bus over de Burgemeester Verbrughweg in de richting van Ingen. Net na het plaatsnaambord bij het verlaten van Eck en Wiel zie je aan de rechterkant de oprijlaan naar ons erf, met het naambord ‘l’Abri’, zo’n 800 meter na de bushalte.

Met de auto:

De snelste route vanuit de randstad is door via de snelweg A2 te rijden, en de exit 13 Culemborg te nemen. Volg daarna voor ongeveer 20 km (!) de N320 tot je Eck en Wiel op het bord ziet verschijnen, om links af te slaan bij de rotonde.

ANBI-logo_edited.jpg

GIFTEN kunnen overgemaakt worden op deze rekening: Bank: ING, BIC: INGBNL2A | IBAN: NL79INGB0002069742

Jaarlijks financieel verslag, ANBI en extra informatie kan gevonden worden in de documenten hieronder:

bottom of page