top of page

ZOMERTERMIJN 2024

 

13.05 - 14.07

 

WELKOM OP L'ABRI

L’Abri is een christelijke woongemeenschap en studiecentrum, waar ruimte is om antwoorden te zoeken op eerlijke vragen over God en het belang van het menselijk bestaan. We geloven in l’Abri dat het christelijk geloof gaat over alle aspecten van het leven.

50_years_LAbri-344.jpg

WIE ZIJN WIJ?

L’Abri is het franse woord voor ‘schuilplaats’. Het is een plek waar mensen welkom zijn en uitgedaagd worden om antwoorden te zoeken op hun persoonlijke vragen over het leven en geloof. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of geloof.

IMG_6778_edited.jpg

GEMEENSCHAPSLEVEN

Studietijd is een belangrijk deel van de dag bij l’Abri, meestal de ochtend. Het andere gedeelte van de dag  doen we allerlei praktische taken van het dagelijks leven: koken, werken in de tuin, schoonmaken… Allemaal taken die mensen ook bij elkaar brengen en ruimte scheppen om vriendschappen te ontwikkelen.

50_years_LAbri-28_edited.jpg

LEZINGEN

Het christelijk geloof is relevant voor alle aspecten van het leven, niet alleen voor een klein ‘spiritueel’ deelaspect. In lezingen en presentaties proberen we deze visie uit te werken over o.a.  maatschappij en cultuur, politiek, wetenschap, kunst en menselijke relaties.

Bekijk de Podcast om onze laatste lezing

te horen

Spotify_Logo_CMYK_Green.png
bottom of page