De kunst van rouw

Date: 11 September 2021

Time: 11.00

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

In ons najaarsprogramma 2021 hebben we een serie lezingen in Eck en Wiel op zaterdagochtend om 11.00 uur. Gasten zijn welkom voor de lezing en de lunch!

Wie een weekend daarvan wil maken is hartelijk welkom. Ons gewone ritme geldt nog steeds: een bijdrage op vrijdagavond, werktijd op zaterdagmiddag, een film op zaterdagavond, en een samenkomst op zondag. Er zijn voorlopig nog geen activiteiten in Utrecht.

 

11 september: De kunst van rouw. Robb Ludwick

In het algemeen is er veel materie en hulp te vinden rondom het verwerken van allerlei soorten verlies, maar het blijft voor vele mensen lastig om het een plek te geven vanuit een christelijk perspectief. Is er ruimte voor een dieper en meer regelmatig besef van rouw in ons geloofsleven en misschien zelfs onze kerkelijke liturgie? Hoe geven we verlies serieuze aandacht zonder dat het een bedreiging vormt voor de hoop die het geloof geeft? 

 


Lokatie:
Huize Kortenhoeve

Categorie: